tirsdag, mai 30, 2006

POSTKONTORET FORVANDLES


På modellen nederst, som er laget av Rambøl Mapping, vises den nye bebyggelsen rundt postkontoret på Jessheim, slik utbyggerne tenker seg den. Skissen er et innspill til byplanen for Jessheim og ikke endelig vedtatt. Over ser du tegningen til arkitekt Dorte Landmark i Lillestrøm Arkitektkontor. Foreløpig ligger det an til at de to eksisterende funkishusene i Veiberggata skal bevares.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hm.............da Tærudgården og gården der ligningskontoret nå ligger skulle bygges var det fryktelig viktog for politikerne å få skråtak på husene - de planlagte byggene på og rundt postgården mangler dette - er det blitt softere på Jessheim med Frp-ordfører ?

12:01 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Husker ikke hvilket grunnlag bygningssjef Sannerud brukte da han forlangte skråtak på likningskontoret. Men trolig var det kommunens estetiske retningslinjer. De sier noe om at takformen skal passe inn i området. Husker en stakkars husbygger som ikke fikk bygge valmet tak, fordi nabohusene hadde saltak. Tærudgården ble vel bygd i Korslunds tid. Mulig intensjonene er glemt med de blågule. Men Ola Nafstad sa heller ingenting om skråtak.

11:37 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Og jeg mener faktisk at Jessheim sentrum blir penere med skåtak. Vi ser hvordan de kaninbura på toppen av Obs bygget ble seende ut - det er ikke det verste jeg har sett, men det ligner noe veldig.

1:43 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home